Een illustrator die direct met scherpe vragen kwam over het product. Jan van Dongen (Studio Omega) schroomde niet om mijn idee kritisch te benaderen. Hij begreep dus meteen dat het ook bij mij (TMM) om compromis-loze kwaliteit gaat.
Daarna ging alles op rolletjes: een schets, wat kleine veranderingen, en binnen een week stond daar een professionele presentatie. Waarmee ik -vol zelfvertrouwen- mijn klanten kan gaan benaderen. Zoek dus niet verder...


Guust de Jong, Chairman Advisory Board at TMM Inc


 

 

Jan heeft voor mij een 6-tal illustraties gemaakt van classieke auto's, op basis van eenvoudige voorbeelden. Resultaat: prachtige en correct gedetailleerde vectorbestanden! Jan werkt snel, komt zijn afspraken na en het persoonlijk contact met hem is erg prettig. Prijs-kwaliteitverhouding: uitstekend!

Nelleke Dikkerboom, Grafisch Ontwerper

Het is Jan gelukt om mijn bedrijf op een perfecte wijze, in een zeer kort tijdsbestek, te visualiseren. Het is fijn iedere keer weer te mogen ervaren, dat plaatjes (in mijn geval een strip) vaak meer kunnen zeggen dan veel woorden. Het is heel fijn werken met Jan. Hij is zeer creatief en komt zijn afspraken na.

Marty den Boer, MdB Management & Consulting
 

 

Ik ken Jan als een vriendelijke vent in de omgang en tevens een ware professional in zijn vakgebied. Hij vertaalt uw boodschap in één of meer pakkende illustraties of animaties. Als U iets dergelijks zoekt, neem contact met hem op!

Maurice Molenaar, Webcase

 

Als je dan een technische illustratie moet hebben, zodat iedereen gelijk snapt snapt hoe het werkt, dan is het fijn wanneer de illustrator zich pro-actief kan inleven in het product zelf, en de omstandigheden van de doelgroep. Meedenken en dan ook gelijk met een ontwerp komen waar je blij mee verrast wordt! Dat is kenmerkend geweest voor mijn samenwerking met Jan.
 

Edwin Zeelenberg, Edwin Zeelenberg NetwerkEvents